Utställare 2017

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen

Trelleborg

Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Att sammanföra arbetsgivare med arbetssökande är vår viktigaste uppgift. Vi finns där behoven finns, i hela landet.

Bell Brodyr

Bell Brodyr

Vellinge

Vi broderar allt från enkla texter till avancerade logotyper och fotografier,
på arbetskläder, hästartiklar, hundtäcke, dopklänningar m.m.

botanica miss lilly

botanica miss lilly

Höllviken

Blomsterbutik med inriktning på evenemang, arrangemang, företagsblommor, workshops, bröllop, begravningar, dop och festarrangemang.

Folktandvården Skåne

Folktandvården Skåne

Vellinge

Folktandvården Skåne AB
Vellinge, Vallgatan 2
Tel 040623 0 680
Kontakt: Ewa Oher

Företagarna

Företagarna

Vellinge

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.

FRG - Frivilliga resursgruppen

FRG - Frivilliga resursgruppen

Vellinge

Frivilliga Resursgruppens uppgift är att finnas till hands för kommunen när de ordinarie resurserna behöver förstärkas i utsatta lägen eller vid andra behov. Frivilliga Resursgruppen kallas in på begäran av kommunledningen när något extraordinärt hänt för att till exempel hjälpa vid evakueringar.

Grid

Grid

Höllviken

Nätverksaktiviteter i syfte att stödja kvinnors företagande och vänder sig till alla kvinnliga företagare som är verksamma eller bosatta i Vellinge Kommun.

Handelsplats Höllvken

Handelsplats Höllvken

Höllviken

Centrumföreningen Handelsplats Höllviken verkar för att utveckla och marknadsföra orten och dess aktiviteter. Tillsammans med kommun, företagare och invånare skapar vi en levande mötesplats där du vill tillbringa tid med nära och kära. Äta, dricka gott, shoppa, njuta och uppleva det goda i livet

Larssons Begravningsbyrå och Juridik

Larssons Begravningsbyrå och Juridik

Trelleborg, Svedala Vellinge

Helhetsbyrån när det gäller dödsfall, begravningar, transporter, ceremonier, blommor, gravstenar och familjejuridik

Ljunghusens Golfklubb

Ljunghusens Golfklubb

Ljunghusen

Ljunghusen är en av Sveriges äldsta golfklubbar. Klubben grundades 1932 och blev 1965 först i landet att ha 27 hål. Banan är en av landets få äkta links. Den gränsar till en stor naturskyddad våtmarkshed och ligger i ett naturreservat bara några meter från Östersjöns vita sandstränder.

Majas Events på Lorensdals Gård

Majas Events på Lorensdals Gård

VELLINGE

Eventverksamhet med uthyrning av lokal till bröllop, konferens och andra verksamheter. Bistro samt livsstilsbutik.

Malmö Bilcentrum / Peugeot

Malmö Bilcentrum / Peugeot

Malmö

Malmö Bilcentrum - Din Peugeot handlare

Välkommen till Malmös bilområde Fredriksberg och en av norra Europas största Peugeotanläggningar. Här hittar du en toppmodern fullserviceanläggning på 6500m2, med person- och transportbilsförsäljning plus verkstad och rejält utökat reservdelslager.

Memira AB

Memira AB

Malmö

Memira har haft förmånen att hjälpa tusentals personer till en vardag med ökad frihet utan glasögon och linser under deras snart 25-åriga resa.
Idag är de inte bara Nordens ledande kedja inom refraktiv kirurgi (laser), utan är även en av de ledande aktörerna i världen på linsbytesoperationer.

SEB

SEB

Vellinge

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

Sparbanksstiftelsen Skåne

Sparbanksstiftelsen Skåne

Malmö

Sparbanksstiftelsen Skåne verkar i 11 skånska kommuner. Vår verksamhet är att vara ägare av Swedbank. Utöver detta får stiftelsen lämna ekonomiskt stöd till icke vinstdrivande projekt inom idrott, kultur, utbildning, näringsliv och forskning.

Swedbank

Swedbank

Vellinge/Höllviken

Swedbank

Sydassistans AB

Sydassistans AB

Malmö

Sydassistans är ett väletablerat familjeföretag med lång egenupplevd erfarenhet av personlig assistans. Vi startade 1994.
Vår kunskap och engagemang ställer vi gärna till ditt förfogande.
Som arbetsgivare åt över 350 personliga assistenter är vi en stor och respekterad aktör på marknaden.

Tellus flaggor & reklam

Tellus flaggor & reklam

Vellinge

Synlighet är allt!

Vi hjälper er med att synas i er vardag. Vi arbetar med visuell kommunikation och hjälper dig ta fram rätt företagsreklam i form av flaggor, mässmaterial, fanor, profilkläder, trycksaker, give-aways, present-reklam och mycket mer.

The Card

The Card

Höllviken

TheCard (Visitkort in a block)
Vår patenterade lösning för framtidens visitkort är unik i sitt slag och den perfekta utvecklingen av denna klassiska produkt.
Med våra visitkort i block håller sig korten snygga längre, du slipper lös bunt i fickan och du kan alltid ha med dig tillräckligt med kort.

Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborg

Trelleborgs Energiförsäljning AB är ditt lokala och miljömedvetna elhandelsföretag. Företaget är helägt av Trelleborgs kommun och ska verka för att elpriserna inom kommunen och Söderslätt i stort ska vara så låga som möjligt med hänsyn till en miljömässigt bra och långsiktig elproduktion.

Vellinge Kommun

Vellinge Kommun

Vellinge

Vellinge Direkt arbetar dagligen med kommunens kommunikation utåt, det vill säga via växel och reception med våra medborgare och andra intresserade av kommunen och dess verksamheter. Vi är på plats under dagen och besvarar frågor samt ger service.

Vellingebostäder AB

Vellingebostäder AB

Vellinge

Vellingebostäder är kommunens största fastighetsägare med det största och bästa urvalet av bostäder. Vi skall tillhandahålla lägenheter och lokaler med så bra kvalitet och service att det skall möjliggöra ett attraktivt boende och företagande.

VellingePosten

VellingePosten

Höllviken

Lokal informationstidning riktad mot Vellinges företag och invånare.

VFFG

VFFG

Vellinge

VFFG, Vellinge Falsterbonäsets Företagsgrupp, är en lokalt förankrad företagarförening som gemensamt arbetar för en bra företagsamhet i Vellinge kommun.

Webtree

Webtree

Trelleborg

Webtree är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just dina behov. 


Arrangörer

Vellinge Kommun
BK Höllviken

Vellinge Näringslivsdag och B2B-mässa arrangeras i samarbete med